Care sunt cele mai scumpe clădiri care se vând în București! În top, Palatul Bragadiru

0
126

Cele mai scumpe case care se vând în Capitală sunt Palatul Bragadiru, un imobil din zona Aviatorilor, o vilă de pe malul lacului Băneasa, o clădirea interbelică din zona centrală, un imobil aflat lângă Piața Romană și un conac cu un teren foarte mare situat pe malul lacului Băneasa.

În topul listei, ca preț, se situează Palatul Bragadiru, dacă se achiziționează cu tot cu grădină.

Palatul Bradadiru – 22 milioane de euro

Palatul Bragadiru, de lângă Casa Poporului, se vinde cu 22 milioane de euro. ”Palat unicat în centrul Bucureștiului, având 10.000 mp construiți, S+P+3 etaje, amprentă la sol 2.411 mp, teren 16.490, sub construcție 4.369, 87 camere, grădină aferentă palatului 1.212 mp, încadrată în zona urbanistică M3. Palatul este renovat, se vinde separat de grădină sau în totalitate.

Palatul Bragadiru a fost realizat după planurile concepute de arhitectul austriac Anton Shuckerl în anul 1894. Este o construcție impresionantă, atât prin mărime, cât și prin arhitectură și decorațiuni, cu o atenție osebită acordată detaliilor: scări în spirală în stil Normand, stucaturi, statui inserate în fațada, oglinzi venețiene și balcoane în stil Victorian. Grădina de vara și terasă completează armonios arhitectură eclectică.

 

 

Palatul Bragadiru este una dintre cele mai impunătoare construcții ale Bucureștiului de altădată. Astăzi, este o locație elegantă, care găzduiește evenimente private, de la ceremonii de nuntă la petreceri aniversare, personale sau în cadrul firmei, precum și evenimente corporate. Sala Colosseum este cu adevărat spectaculoasă și orice eveniment organizat aici se impregnează de atmosfera aristocratică și de strălucirea anilor de glorie ai Bucureștiului interbelic.

Vilă cu arhitectură interbelică, din zona Aviatorilor – 15 milioane de euro

 

Un imobil cu arhitectură interbelică, cu elemente Artdeco și accente neoclasice, situat în zona Aviatorilor, se vinde ccu 15 milioane de euro.  Acesta are două subsoluri, parter și patru etaje. Imobilul este dotat cu tehnologie Samsung DVM pentru climatizare aer rece, aer cald, aport de aer proaspat. Are trei ascensoare: ascensor panoramic persoane, ascensor serviciu persoane, ascensor auto. Suprafața utilă este de 1.200 mp, amprenta pe sol de 360 mp, iar suprafața terenului este de 490 mp.

Vilă situată pe malul lacului Băneasa – 7,5 milioane de euro

O vilă de lux de pe malul lacului Băneasa se vinde cu 7,5 milioane de euro. Această dispune de o terasă circulabilă, la etaj, de 135mp, un living de 130 mp, 2 bucătării utilate, 2 balcoane, grădina. Beneficiază de saună, jacuzzi, lift, finisaje de lux, marmură. Imobilul este de tip duplex, cu intrare separată.

Clădire din zona centrală a Capitalei – 7,5 milioane de euro

O clădire din zona centrală a Capitalei are același preț, de 7,5 milioane de euro. Aceasta are o valoare arhitecturală mare dată de menținerea majorității caracteristicilor inițiale, care sunt elemente definitorii pentru casele de la începutul secolului XX: decorații de fațada, tâmplării interioare și exterioare, elemente de feronierie la balustrade și balcoane, specificul acoperișului. Proprietatea respectă reglementările vremii pentru astfel de construcții rezidențiale aflate în zonele mediane ale orașului și este realizată cu o grijă specială în ceea ce privește compoziția și plastică fațadelor. Compartimentare: Subsol: 16 camere; Parter: 16 camere; Etaj 1: 17 camere; Pod: open space.

Un imobil în stil Art Neo Baroc – 7 milioane de euro

Un imobil situat la aproximativ 300 metri de Piața Romană se vinde cu 7 milioane de euro. Acesta este din perioada interbelică și este construit în stil Art Neo Baroc. Suprafața de teren este de 750 mp, are 16 camere, suprafața utilă 900 mp.

 

Conac situat pe malul lacului Băneasa – 7 milioane de euro

Un conac de pe malul lacului Băneasa se vinde cu 7 milioane de euro. Acesta poate fi pretabil pentru reședință, restaurant sau chiar ambasadă. Conacul se poate achiziționa și cu o suprafață mică de teren, de aproximativ 10.000 mp, la un preț de 3 milioane de euro. Suprafața construită est ede 1.600 mp, amprenta 800 mp, iar terenul este de 35.000 mp.