Carmen Tănase s-a mutat într-un sat /FOTO! A vândut casa din Capitală să îmbrățișeze rolul de țărancă

Carmen Tănase a luat o pauză de la roluri în seriale de televiziune pentru un nou rol care îi ia foarte mult timp, acela de țărancă.

Marea artistă a teatrului și cinematografiei românești s-a mutat într-un sat din apropiere de Târgoviște și este extrem de mulțumită de locul în care și-a mutat viața. Și-a construit o confortabilă casă, este bucuroasă de grădina și vecinii săi. Carmen Tănase (63 de ani) chiar și-a mutat o mica parte a activității sale artistice în zonă, prin colaborarea cu ”Lupii albi”, cea mai cunoscută echipă artistă de reconstituiri istorice prin spectacole.

Carmen Tănase s-a mutat într-un sat:”Avem pădure. Avem râu vizavi de casă

”M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor (fiul actriței-n.r.) pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Cum merg evenimentele, soluția ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu (..) Nu îți imagina că sunt cocioabe, sunt case moderne. Avem pădure. E viață. Avem râu vizavi de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele”, povestește actrița despre schimbarea pe care inițial nu a dorit-o.

Carmen Tănase: ”E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură

Actrița și-a vândut apartamentul unde ducea o viață confortabilă în București pentru viața la curte, aproape de natură, care îi dă mereu de furcă prin diverse reparații. „Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură”, spune actrița care face naveta aproape zilnic la București. Dincolo de problemele pe care le întâmpină cu noua sa viață, la casă, în sat, artista este foarte mulțumită de momentele de liniște în propria-i curte. Loc unde găzduiește trei câini și mai multe pisici.

Carmen Tănase s-a mutat într-un sat! Printre filmele în care doamna filmului românesc a jucat în mai bine de patru decenii de activitate, amintim: ”Misterele Bucureştilor” (1983), „Vinovatul” (1991), „Drumul câinilor” (1991), „E pericoloso sporgersi” (1994), „Passion Mortelle” (1995), „Une femme piégée” (2001), „Legături bolnăvicioase” (2006), „Prea târziu” (2006), „May’s Fever”, (2010) ori seriale de mare succes precum „Pariu cu viaţa”, „Moştenirea” ori „State de România”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed