x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(10) "imobiliare"

Casa care se construiește în doar 8 ore. Se vinde pe AMAZON

Doi muncitori pot ridica o casă în doar opt ore. Aceasta se poate achiziționa pe Amazon

Author: Cristian Matache | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.05.2019, 14:54

În această perioadă, puteți crea cu do-it-yourself tot ceea ce doriți: rafturi din marmură, plante origami (într-adevăr) și chiar splendide suporturi de lumânare făcute cu borcane de sticlă pentru a fi reciclate. Există nenumărate posibilități pentru meșterii super creativi. Și pentru entuziaștii mai experimentați, există chiar și un proiect mai mare, care așteaptă să fie construit de cei care doresc să se testeze singuri. De ce să nu construiți o casă de grădină?

 

Dacă nu sunteți gata să vă mutați toată viața într-un spațiu atât de mic, nu vă faceți griji: o puteți transforma cu ușurință într-o anexă pentru oaspeți, un studio, o grădină și orice altceva doriți. Multe piese individuale și instrucțiuni pot fi achiziționate direct de pe Amazon.

 

Având doar 15 metri pătrați, cabana este suficient de mică pentru a se potrivi oriunde, dar are suficient spațiu pentru a fi folosită ca depozit sau doar pentru distracție. În descrierea ei, se precizează că ea poate fi ridicată în doar opt ore de către o echipă de numai doi muncitori. 

 

Dacă doriți să adăugați ceva de genul sistemelor de încălzire sau de răcire sau chiar de energie electrică în această locuință, trebuie să vă asigurați dumneavoastră. În plus, nu ezitați să pictați și să decorați structura din lemn, astfel încât casa să fie complet personalizabilă.