Câștigătoarea ”Chefi la cuțite” 2021 este Narcisa Birjaru. A luat 30.000 euro! Este prima femeie care a câștigat trofeul

0
77

Câștigătoarea ”Chefi la cuțite” 2021 este Narcisa Birjaru. Este prima femeie  din istoria show-ului de televiziune care a câștigat trofeul.

Finalista a primit și un premiu consistent, cei 30.000 de euro puși la bătaie.

Cei trei ajunși în finală- Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei-, au avut de demonstrat în fața juraților că, pe lângă veleitățile pe care le au în bucătărie, se pot descurca cu bine și în postura de lideri, precum adevărații chefi. În cele din urmă, în urma studierii ”autografului” lor culinar, trofeul sezonului 9 al ”Chefi la Cuțite” a ajuns la Narcisa Birjaru. Farfuria de Aur i-a fost înmânată de Gina Pistol care a venit special pentru finala concursului din care a ratat multe etape, căci au coincis cu perioada cât iubita lui Smiley a fost însărcinată.

Cei mai scumpi sâni din istoria Playboy ”la control”, după 20 de ani /FOTO Andreea Antonescu a primit atunci 30.000 euro

Câștigătoarea ”Chefi la cuțite” 2021 este Narcisa Birjaru. Este prima femeie care a câștigat trofeul

Narcisa Birjaru provine dintr-o familie de etnie romă și s-a căsătorit de la 14 ani. ”Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a spus Narcisa Birjaru, câștigătoarea la ”Chefi la cuțite”, prima femeie care a câștigat popularul show de televiziune.

”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani! FOTO Ștefan Bănică Jr: ”S-a strigat catalogul”