”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani! FOTO Ștefan Bănică Jr: ”S-a strigat catalogul”

0
192

”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani! Mihai, Oana și Șerban, adică Ștefan Bănică Jr., Oana Sîrbu și Tudor Petruț au sărbătorit împreună aniversarea filmului ”Liceenii”, pelicula ce a ilustrat cea mai populară poveste de dragoste adolescentină din anii ’80.

Cei trei, care au continuat povestea din liceenii în ”Extemporal la Dirigenție” și ”Liceenii Rock’n’ Roll” au retrăit momentele când au filmat filmul, bucuria exprimată pe fețele lor fiind de ajuns să-și emoționeze nostalgicii admiratori ai peliculei ce a mișcat generații. ”S-a strigat și anul acesta catalogul”, spune Ștefan Bănică Jr. care a rămas într-o relație strânsă ci Oana Sîrbu, nefiind eveniment concertistic mare la care să nu o invite pe scenă pe iubita sa din ”Liceenii”.

”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani

Cei mai scumpi sâni din istoria Playboy ”la control”, după 20 de ani /FOTO Andreea Antonescu a primit atunci 30.000 euro

”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani! Tudor Petruț a vernit din USA la întîlnire

Preferatul lui Isoscel (Tamara Buciuceanu Botez), Tudor Petruț  locuiește de aproape 30 de ani în Statele Unite unde a continuat și cariera actoricească. Joacă în reclame însă principala sa preocupare este cea didactică. Esre profersor de matematică dar și prezentator la un post online românesc de peste ocean. ”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani! Orice fac imaginea actorilor Ștefan Bănică Jr., Oana Sîrbu și Tudor Petruț rămâne legată de populara peliculă în regina lui Nicolae Corjos, lansată în 1986.

La 62 de ani, Madonna s-a pozat aproape goală în baie!