Câștigătoarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Anisia Gafton dezminte că ar fi luat 128.000 de euro de pe urma show-ului

Anisia Gafton, cea care a câștigat ultima ediție  a reality show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” rupe tăcerea privind suma primită pe lângă premiul cel mare pus la bătaie, 100.000 de euro.

Moldoveanca ce s-a făcut cunoscută la ”Românii au Talent”, unde a obținut premiul de originalitate, și care a rezistat trei luni în jungla sud americană, spune că nu i-au intrat în buzunare atâția bani, cât s-a vehiculat în presă.

Pentru cei care sunt curioși și pentru câți bani a făcut-o, în cele trei luni pe care le-a petrecut în junglă, îndurând condiții grele, Anisia Gafon recunoaște că a încasat peste 100.000 de euro, premiul pus la bătaie, la care s-a adăugat și bonusurile pentru fiecare săptămână în care a rezistat probelor draconice.

Anisia Gafton dezminte că ar fi luat 128.000 de euro de pe urma show-ului pe care l-a câștigat

Anisia Gafon a ajuns în finală fostul fotbalist Giani Kiriță și Sali Levant însă doar ea a devenit cu adevărat câștigătoare. Blondina desemnată ”Regina junglei” după ce a intrat în contact cu șerpi, tarantule, a trecut peste un uragan și a dormit în ploaie a spus că va investi o parte din bani și în viitoarele sale producții de stand up comedy pe care le dezvoltă cu iubitul său.

”Serghei ucrează la proiectul nostru care dorim să fie cât mai bun. Se implică mult în activitatea noastră profesională…atât a mea cât și a lui. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să duc toate proiectele mele pe care le-am început până la capăt și să le dezvoltăm mai bine, adică…stand-up, proiecte cinematografice, de televiziune și ce mai dă Domnul” aspus Anisia Gafton, câștigătoarea  show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed