Afacere matrimonială! Câștigătorii ”Mireasa” s-au despărțit după 5 luni de căsnicie. S-au ales cu 40.000 euro

Câștigătorii sezonului 3 al emisiunii matrimonială ”Mireasa” s-au despărțit la cinci luni de la oficializarea relației lor începută în fața camerelor de luat vederi.

Liviu Olteanu și Maria Roman, cei ce au emoționat audiența emisiuniii de la Antena 1 spunându-și vorbe frumoase, au început să se jignească, probleme peste care nu au reușit să treacă. Înainte să se despartă, cei doi au profitat premiul primit și au fost în Turcia, unde și-au îmbunătățit imaginea cu noi operații estetice. ”Am fost în vacanță în august și a început să scârțâie, noi ne certam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui”, a spus fosta mireasă lui Dan Capatos.

Roxana Ciuhulescu, proces cu fostul soț. Miza, aproape jumătate de milion de euro

Câștigătorii ”Mireasa” s-au despărțit după 5 luni de căsnicie. Au câștigat 40.000 euro

”Am depus actele de divorț, știu că în acest timp multă lume a sperat să fie un happy end , însă nu a fost așa. Eu vă mulțumesc pentru tot , apreciez enorm că ați trăit alături de noi, iar de acum rămâne undeva doar o poveste lăsată într-un colț, cu doi oameni ce nu au fost destui de maturi să știe să gestioneze totul, a mai spus ”Mireasa” Maria Roman care a împărțit cu Liviu Olteanu șli premiul cel mare al emisiunii, 40.000 de euro.

Sezonul 3 ”Mireasa” s-a încheiat pe 1 august 2021 iar relația celor doi a început să scârțâie în aceeași lună.

Ianna Novac deschide Academia de Canto. Este o afacere de familie a sopranei pop opera

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed