De la scenă la imobiliare: cât costă apartamentele de închiriat ale lui Jorge din Mamaia /FOTO”

Jorge a decis să își investească economiile într-un domeniu mai stabil din punct de vedere financiar. Circa 500.000 de euro a investit artistul în garsoniere.

La vârsta de 41 de ani, solistul al cărui nume real este George Papagheorghe, a achiziționat cinci apartamente de lux în Mamaia Nord, aproape de locul său natal. Situate într-un complex rezidențial modern, acestea oferă facilități precum piscină, jacuzzi și sală de fitness. Studiourile sunt complet utilate și decorate cu ajutorul unui designer de interior, emanând lux și confort. Circa 500.000 de euro a investit artistul în garsoniere.

Lux și confort pentru turiști:”saună, jacuzzi, dar și sală de fitness, incluse în preț!

„Sunt 5 studiouri poziționate pe prima linie la mare, pe plaja Mamaia Nord-Năvodari. Garsonierele au pat matrimonial și canapea extensibilă, sunt gândite pentru patru persoane cu bucătărie complet utilată, mașină de spălat, fier de călcat și televizor care se învârte 360 de grade pentru o vacanță perfectă la malul mării. Dacă veniți la noi, beneficiați de toate beneficiile complexului: saună, jacuzzi, dar și sală de fitness, în același bloc”, a declarat Jorge despre noua sa afacere.

Cât costă apartamentele de închiriat ale lui Jorge în Mamaia

Prețul pentru o noapte de cazare în una dintre garsonierele lui Jorge variază în funcție de perioadă: în timpul săptămânii costă 900 de lei, în weekend 1.100 de lei, iar în luna august, prețurile urcă până la 1.300 de lei. Mic-dejunul nu este inclus, însă clienții au la dispoziție o bucătărie complet echipată pentru a-și pregăti singuri mesele. Jorge continuă să își diversifice sursele de venit, dovedind că succesul în muzică poate merge mână în mână cu investițiile inteligente în imobiliare.

Cântărețul și vedeta Antena 1 nu a avut întotdeuna succes în lumea anteprenoriatului

Deși a absolvit ASE-ul cu specializarea în Managementul Afacerilor, Jorge nu a avut întotdeauna succes în lumea antreprenoriatului, întâmpinând câteva falimente în trecut. Cu toate acestea, ultima sa afacere, o linie de pijamale și lenjerii, a fost un succes în timpul restricțiilor sociale. Noile sale studiouri, cumpărate înainte de finalizarea construcției, sunt parte dintr-un complex nou ce include și un spa privat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed