Cât costă să-și cânte Irina Loghin la nunta ta în 2024! ”Regina muzicii populare” este neobosită la 85 de ani

La 85 de ani, Irina Loghin continuă să urce pe scenă și să încânte cu melodiile sale iubitorii muzicii populare și de petrecere.

Cunoscută drept una dintre cele mai respectate și bogate soliste de muzică folclorică, artista nu dă semne că ar vrea să se retragă. Dimpotrivă, încă dă curs evenimentelor private și sărbătorilor locale, unde toată lumea este mirată de energia sa. Dacă te gândești să îți faci nunta ori aniversarea memorabilă în 2024, trebuie să știi că prezența ”reginei muzicii populare” la evenimentul tău are un preț decent pentru un artist emblematic ce are o carieră prodigioasă, care se întinde -admirabil- pe șapte decenii.

Onorariul Irinei Loghin este cu mult sub prestigiul său artistic

Onorariul artistei pentru o astfel de ocazie este de aproximativ 2000 de euro pe lângă cheltuielile de transport. O sumă mica pentru renumele și prestigiul unui artist care, în ciuda vârstei venerabile, își asumă angajamentul  de a oferi momente de neuitat prin interpretările sale autentice.

Cât costă să o ai pe Irina Loghin la nunta ta în 2024!

Irina Loghin a demonstrat de-a lungul decadelor că este o adevărată profesionistă, adaptându-se constant și menținându-se relevantă în lumea muzicală românească. În fiecare weekend, ea călătorește prin țară pentru diverse spectacole, confirmând încă o dată pasiunea sa neclintită pentru muzică.

Cât costă să-și cânte Irina Loghin la nunta ta în 2024! Cariera Irinei Loghin a început în 1963, când a fost selectată să facă parte din Ansamblul „Ciocârlia”. De atunci, a devenit o figură iconică a muzicii populare românești, câștigând inimile a milioane de fani. Astăzi, Irina Loghin trăiește într-una dintre cele mai scumpe zone din București, și beneficiază de o pensie specială pe lângă remunerația de artistă și fostă parlamentară.

Irina Loghin este dovada vie că pasiunea pentru muzică nu cunoaște vârstă. Continuă să aducă bucurie și autenticitate pe scenă, inspirând generații de fani și demonstrând că adevărații artiști rămân mereu în lumina reflectoarelor. Dacă îți dorești ca nunta ta din 2024 să fie cu adevărat specială, prezența Irinei Loghin ar putea fi ingredientul magic care să transforme evenimentul într-o amintire de neuitat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed