Ai fi surprins cât costă să stai în apartamentele lui Simona Halep din Mamaia

Cât costă să stai în apartamentele lui Simona Halep de la mare? A făcut 47 milioane de euro din tenis și din contracte de publicitate.Nu și-a cumpărat avioane ori yachturi însă, prin familia sa investește serios în construcții și turism.

Recent, firma de construcții angajată de marea sportivă să-i ridice acesteia un bloc în Mamaia Nord i-a predat marii sportive clădirea. Blocul  a fost compartimentat în studiouri scoase la închiriere regim hotelie dar și cu apartamente de lux destinate celor ce apreciază o zonă a litoralului cu plaje mai libere și construcții noi.

Maria Dragomiroiu, marea sărbătorită a zilei. Ne-a răspuns la întrebarea pe care o urăște cel mai mult!

Cât costă să stai în apartamentele lui Simona Halep de la Mamaia

Și, având în vedere cât costă o cameră de hotel în acestă perioadă, în Mamaia, prețurile pentru închiriere ale apartamentelor familiei Halep sunt uimitor de scăzute, media fiind de 5 milioane pe zi pentru un studio cu finisaje premium. Prețurile variază în funcție de perioada când se fac rezervările.Până la începerea extrasezonului, pentru trei zile, prețul unui apartament era cu puțin sub 10 milioane euro.

Cu ajutorul fratelui, tatălui și unchiului său, Simona Halep a ajuns un nu doar un jucător de tenis, ci un jucător important pe piața imobiliară, marea sportivă făcând investiții serioase în turism. Campioana noastră a cumpărat un hotel în Poiana Brașov (4 stele), a deschis unul în centrul Constanței și are în plan să construiască un cartier pe malul Lacului Snagov, unde a cumpărat un teren imens.Investiile Simonei Halep pe piața imobiliară se aproape de 10 milioane euro.

Topul ”iepurașilor” Playboy România. Cele mai sexy vedete dezbrăcate de artistul Dragoș Cristescu

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed