Cât costă o vilă la ”cheie” ridicată de Dorian Popa? Vedeta își face un ansamblu rezidențial

Dorian Popa construiește un ansamblu rezidențial în vecinătatea vilei sale. Experiența căpătată odată cu construcția propriei case i-a folosit popularul vlogger și solist, așa că s-a axat pe construcțiile rezidențiale.

Vedeta online-ului a cumpărat și parcelat un teren pe care a început, în prima fază construcția a șase case pe care, le va preda la cheie pe circa 150.000 euro fiecare. ”Momentan avem trei corpuri, a câte două locuințe, construite individual, deci șase case. Am teren cumpărat pentru următoarele patru, deci vorbim despre 10 case în primă instanță, dar nu am vrut să vând încă. Am avut parte de primii potențiali cumpărători, dar nu vreau să vând până nu termin.

Adidas versus Puma – film care merită văzut, despre istoria rivalității dintre cele două branduri

Cât costă o vilă la cheie ridicată de Dorian Popa? ”În primă fază am început construcția a șase case”

Este o concluzie la care am ajuns după multe discuții, cu oameni din lumea imobiliarelor, care mi-au spus că, dacă am bani și construiesc din fonduri proprii, ar fi bine să construiesc măcar primele case până la sfârșit, ca să îmi dau seama de modul operațional, să nu mă leg la cap fără să mă doară și să înțeleg și eu cum stă treaba cu imobiliarele ca la carte”, spune Dorian Popa care a ales acestă afacere sfătuit de Dan Negru, una din vedetele de televiziune cu mare experiență în domeniul imobiliar. Vedeta Antena 1 a recondiționat și ridicat câteva imobile în București.

Vlogger popular, ce adună la fiecare postare milioane de vizualizări pe Instagram și Facebook are succes și prin colecția sa vestimentară personalizată denumită după succesul său muzical- ”Hâtz”.

Ionuț Dolănescu bagă 200.000 de euro în recondiționarea conacului tatălui său

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed