AcasăPoliticCât de speciale rămân pensiile speciale? Răspunsul ministrului Muncii

Cât de speciale rămân pensiile speciale? Răspunsul ministrului Muncii

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, despre proiectul privind pensiile speciale, jalon în PNRR, că în baza raportului elaborat de Banca Mondială se lucrează acum la întocmirea proiectului, care în curând va fi trimis spre Guvern spre aprobare, către CSM, spre avizare şi va fi înaintat Comisiei Europene şi depus la Parlament pentru dezbatere. El a dat asigurări că draftul de proiect care este pe final îndeplineşte toate criteriile din PNRR.

”Cele şase legi trecute în PNRR nu sunt nici gestionate, nici implementate de ministerul Muncii”, a spus Budăi. Acesta a arătat că toate instituţiile interesate au trimis Guvernului punctele de vedere, având loc şi întâlniri între reprezaentanţii Minsterului Muncii, Casa de Pensii, Banca Mondială, Ministerul Investiţii şi Proiectelor Europene şi serviciile Comisiei Europene.

Ministrul Muncii a mai declarat că în baza raportului elaborat de Banca Mondială se lucrează acum la întocmirea proiectului, care în curând va fi trimis spre Guvern spre aprobare, către CSM, spre avizare şi va fi înaintat Comisiei Europene şi depus la Parlament pentru dezbatere. ”Concluziile finale vor fi trase în maximum două zile, iar draftul de proiect care este pe final vă asigur că îndeplineşte toate criteriile din PNRR”, a spus ministrul.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.