Cât te costă cazarea la mare, la hotelurile vedetelor. Simona Halep ori Andreea Bănică au servicii și prețuri de 4 stele!

A început un nou sezon estival iar hotelierii noștri celebri își freacă palmele. Printre cei care așteaptă să vă numere banii pentru servicii ospitaliere la mare se numără milionarii Simona Halep, Cristi Borcea, dar și Andreea Bănică dar și Ovidiu Komorniyk.

Simona Halep a câștigat în cariera sa peste 40 de milioane de euro din turnee și contracte de publicitate, iar o parte din colosala avere a investit-o în mai multe afaceri printre care se numără și un hotel în Mamaia Nord. Poziționat într-o zonă bună, stabiliment de 4 stele are 20 de camere iar costurile pentru o noapte de cazare nu îl fac tocmai atractiv majorității românilor. Între 719 lei și 850 pe noapte costă o cameră la hotelul marii sportive.

Cristi Borcea se fălește cu hotelul său din Olimp, și cu prima piscină infinity de la mare. Hotelul, reabilitat recent, are 200 de camere (186 duble, 12 triple și 12 apartamente) este gata pentru un nou sezon estival după o investiție de 7 milioane de euro.

Cât te costă cazarea la mare, la hotelurile vedetelor.

Și Andreea Bănică a intrat recent în micul grup al investitorilor în turism pe litoral. Originară din Eforie Nord, fosta divă a scenei muzicale și-a văzut visul cu ochii, propriul hotel pe plajă, tot de patru stele, care a costat peste 1,5 milioane de euro. Costul unui studio este de 675 lei, iar al unui apartament începe de la 1000 lei pe noapte. O camera costă 882 de lei pentru două nopți, dar vor crește în extrasexon. O camera dublă standard costă între 1323 şi 1470 de lei (cu trei mese incluse), iar preţul unui studio variază între 1.458 şi 1.990 de lei pe noapte.

Vară de vară, Ovidiu Komornyik se mută cu studio cu tot la hotelul său din Vama Veche. Un loc de vis, situat în cel mai sudic punct de cazare de pe litoralul nostru unde cu greu se găsește o cameră liberă din iunie și până în septembrie. Un sejur de trei nopți pleacă de la1950 lei.

Casa OK by OVO, adică Ovidiu Komornyik

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed