Cât timp trebuie să fierbi carnea de miel și oasele atunci când prepari ciorba de miel

Trebuie spus din capul locului că nu există un timp standard de fierbere a cărnii și a oaselor de miel. Însă cu cât acestea sunt lăsate să fiarbă mai mult, cu atât preparatul va fi mai gustos.

Carnea de miel se fierbe la foc mic

Astfel este indicat ca oasele și carnea să fie lăsate să fiarbă măcar două ore. Trebuie spus că indiferent de rețeta pe care o folosiți pentru prepararea ciorbei, carnea de miel se fierbe la foc mic.

Carnea de miel se pune la fiert în apă cu sare și se spumează de două-trei ori

Este indicat să se adauge carnea de miel și oasele în apa clocotită si nu de la început în apa rece în oala pusă la fiert. În timp ce fierbe carnea, se ia spuma de deasupra din când în când de două-trei ori.

Pentru o ciorbă de miel delicioasă se folosesc legume proaspete

Nu uitați, înainte să puneți carnea de miel și oasele la fiert în apa clocotită, acestea se spală bine cu apă curată. Pentru ca ciorba de miel să fie cât mai gustoasă este necesar să fie folosite doar legume proaspete.

Dacă preferați să puneți la fiert carnea de miel cu tot cu os, după ce carnea a fiert, poate fi scoasă pentru dezosare și mărunțire și pusă la loc în oală.

Citește și: Un plan global de protejare a climei a fost adoptat. Scopul – salvarea planetei

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed