Cătălin Bota, ieri folclorist pe scenele țării, astăzi în echipa managerială a unui gigant vapor de croazieră de 750 milioane $

Cătălin Bota, ieri folclorist pe scenele țării, astăzi în echipa managerială a unuia dintre cele mai mari vapoare de croazieră din lume. Celebrity Solstice a costat de 750 milioane dolari și, la lansarea sa la apă, a fost cel mai mare vapor turistic de pe mapamond.

Fostul membru al duo-ului Autentic care a ”horit” în sute de spectacole, în întreaga țară, a lăsat în urmă viața de vedetă în România, a băgat totul la cutia cu amintiri și a luat-o de la zero Las Vegas, Statele Unite. A ajuns la un punct la care mai toate realizările profesionale nu au mai însemnat mare lucru pentru solist. A lucrat la ca barman, crupier în cazinouri, apoi la o mare firmă de evenimente din capitala distracției mondiale.

Cătălin Bota, ieri folclorist pe scenele țării, astăzi în echipa managerială a unui gigant vapor de croazieră ”Mă alătur unei echipe grozave de profesioniști din domeniul ospitalității de lux

”Am plecat pentru că în așa zisul showbizz românesc mai nimic nu era normal, începând de la emisiuni de televiziune unde te învățau cum să devii ”interesant și comercial”. Ne primeau doar dacă ne măscărim prin platoul de filmare. Pe nimeni din producția TV nu interesa performanțe muzicale, melodii și albume noi, turnee peste tot în lume și festivaluri internaționale la care am fost onorați să participăm. Apoi, puțin au curajul s-o zică,  ne săturasem să onorăm spectacole de unde nu primeam restul banilor pentru că…”nu ai intrat încă banii în cont”, ne spunea despre motivele ce l-au determinat să facă o schimbare majoră Cătălin Bota Laurențiu, care, recent, și-a văzut visul cu ochii după ani de muncă peste ocean, propria casă în Las Vegas.

Cămin unde nu va prea sta prea mult căci a acceptat o nouă aventură și provocare profesională, o funcție bună în echipa de conducere a unuia dintre cele mai mari vase de croazieră care operează pe mările și oceanele lumii. În ultimii ani, Cătălin a lucrat la faimosul Golden Gate (FOTO), unul din hotelurile casino iconice pentru Las Vegas. ”Sunt încântat să încep noua mea aventură și mă alătur unei echipe grozave de profesioniști din domeniul ospitalității de lux”, ne spune Cătălin Bota.

Cătălin mai cântă la petrecerile românilor de peste ocean!

Cătălin Bota, ieri folclorist pe scenele țării, astăzi în echipa managerială a unui gigant vapor de croazieră. Timp de 20 ani, Cătălin a fost o prezență continuă pe scenele țări alături de Denis Mihai Constantin, care, de asemenea, a ales să emigreze în Statele Unite. Cei doi Autentic se mai reunesc pe scene, la festivalurile și petrecerile românilor americani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri