Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul chiar dacă nu are moștenitori. Unde va ajunge averea!

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul chiar dacă nu are copii.

 Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani (a fost operat se șase ori și are cinci stenturi la inimă), ca urmare unei vieți ” prea neglijentă”, așa cum a caracterizat-o chiar designerul, l-au motivat pe acesta să-și facă testamentul. Căci, după cum Botezatu  recunoaște, nu a fost niciodată sărac. A făcut bani încă din comunism, când ieșea deseori în afara țării, a avut restaurante de lux, a fost acționar la ferme agricole și cel mai în vogă club al Bucureștiului anilor 2000. În domeniul în care s-a făcut cunoscut, pe lângă atelierul său de creație, are fabrici de confecții, investiții imobiliare și magazine deschise în câteva orașe europene.

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul chiar dacă nu are moștenitori

Botezatu (55 ani), care nu are niciun copil, are testamentul întocmit în urmă cu șase ani, însă nu a vorbit niciodată despre beneficiarii averii sale. A asigurat că bunurile sale nu vor ajunge la părinții săi care au tot ce le trebuie.

”De-a lungul timpului, am făcut donații importante unor instituții din România, dar mai ales din afară. Așa că tot ce rămâne, mult-puțin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris”, a spus Cătălin Botezatu care, până la 55 de ani, are o poveste de viață demnă de scenariu de film.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed