Cătălin Cîrstoiu îl aseamănă pe Piedone cu „Peppa Pig”, un personaj din desene animate

0

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, l-a asemănat pe Cristian Popescu Piedone cu personajul de desene animate ”Peppa Pig”.

„Am să vă fac şi eu o mărturisire personală. Copilul meu e mai mic decât al lui Sebastian (Burduja – n.r.) şi în fiecare seară scroll-uieşte televizorul, uitându-se la scene din campania electorală. L-am întrebat aseară, văzând un alt contracandidat ce vede şi mi-a spus: Peppa Pig. Sigur, n-a fost o aluzie directă la cineva, a fost doar aşa un gând transmis”, a spus Cîrstoiu la şedinţa Comitetului de Coordonare al PNL Bucureşti.

Chiar sunt plăcut impresionat de gândirea domnului doctor Cîrstoiu şi de inteligenţa copilului care cred că e şeful de campanie.

Dacă îl pune să urmărească şi îşi ia notiţe de la copil, sunt fericit pentru că sunt identificat ca personaj de desene animate.

Se vede pe zi ce trece, mi-e milă, atât îl duce capul de profesor universitar, asta e educaţia, eu măcar sunt ceea ce sunt, sunt personaj, mă recunosc copiii pe stradă că sunt Peppa Pig, că sunt Popeye Marinarul, că-s Piedone, sunt un personaj urmărit.

Mă onorează, în concluzie, Peppa Pig”, este replica lui Cristian Popescu Piedone.