Cătălin Crișan și-a închis școala. Nu a mai putut face față cheltuielilor

Afacerea pe care a mizat solistul de muzică ușoară, propria școală denumită ”Centrul educațional Cătălin Crișan”, s-a închis. Cântărețul nu a mai putut face față cheltuielilor.

Inaugurată în 2018, școala și afterschool-ul său de pe Șoseaua Giurgiului din Capitală s-a bucurat de un mare succes, zeci de copii învățând la atelierele educaționale, sportive și artistice (canto, teatru, limba engleză -pregătire examene Cambridge, limba franceză, limba română și matematică -admitere liceu și bacalaureat,  pian clasic, dicție, karate kyokushinkai, chitară, coregrafie, dans modern și de societate ori dezvoltare personal).

Anul restricțiilor sanitare i-a dat peste cap afacerea și, după doi ani de șchipătat, în care artistul (care se identifică prin succese lansate în anii ‘80-’90 precum ”Vorbește marea”, ”Am albit de dorul tău”  ori ”Dacă pleci”) s-a oferit chiar să dea meditații private pentru a-și salva afacerea, în cele din urmă a fost nevoit să o închidă. ”Centrul educațional Cătălin Crișan” s-a dizolvat, solistul închizând chiar și paginile de promovare a școlii.

”Oferim meditații la limba română elevilor din ciclul primar, gimanazial și liceal pentru pregătirea examenelor națioane, mă refer la evaluare națională, bacalaureat. Având în vedere situația actuală meditațiile se desfășoară deocamdată în mediul online. Garantăm o echipă de profesori de elită și rezultate concrete”, a fost ultima oferă a artistului care și-a băgat toate economiile în propria școală.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed