Cătălin Dezbrăcatu’, vedetă pe TV și în high life, livrator în restul timpului cu scuterul: ”De ce să-mi mie rușine de muncă?” /Exclusiv

La televizor este un simbol al umorului și divertismentului, dar în afara luminii reflectoarelor, muncește pe brânci pentru propria afacere.

 Cătălin Dezbrăcatu’, cunoscut de o țară întreagă pentru rolul său în „Cronica Cârcotașilor”, își dedică mai tot timpul, de la prima oră a dimineții, livrărilor de produse de carmangerie cu scuterul său.

De pe ecranele televizoarelor pe scuter: ”Astăzi sunt de la 6 dimineața în trafic”

Când își dă jos ținutele excentrice ce-i conturează imaginea la televizor, Cătălin Dezbrăcatu’ devine Codruț Kegheș, antreprenor serios. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, muncește intens pentru afacerea sa, care se axează pe livrarea produselor de carmangerie, în special ciolane de porc. Fără inhibiții și complexe, Cătălin ne-a mărturisit că, în afara orelor de filmare, se dedică complet afacerii sale.

Dezbrăcatu’: ”Nu știu cum fac rost alte vedete de televiziune de bani și nu mă gândesc prea mult pentru sunt ocupat

Astăzi sunt de la 6 dimineața în trafic pentru clienții mei. Am personal vreo 12 livrări. Nu știu cum fac rost alte vedete de televiziune de bani și nu mă gândesc prea mult pentru sunt ocupat cu munca mea. de care nu mi-e rușine”, a declarat aseară, după o zi în care a parcurs aproximativ 120 de kilometri prin oraș și a trebuit să-și încheie ziua la filmări, la un cochet eveniment monden.

Planuri de extindere

Dezbrăcatu’ de la „Cronica Cârcotașilor” intenționează să își deschidă un magazin dedicat produselor de carmangerie, pe care momentan le livrează personal sub brandul El Ciolănescu. Aceasta este următoarea etapă în dezvoltarea afacerii sale, care câștigă tot mai mulți clienți datorită produselor de calitate și serviciilor dedicate.

Cătălin Dezbrăcatu’, vedetă pe TV și în high life, livrator în restul timpului cu scuterul

Cătălin Dezbrăcatu’, vedetă pe TV și în high life, livrator în restul timpului cu scuterul

Pasiunea pentru gătit și proiecte paralele

Cunoscut pentru umorul său debordant, Codruț Kegheș are și alte pasiuni pe lângă gastronomie: pescuitul și gătitul în aer liber. În vacanțele și excursiile sale, Codruț este echipat cu o autorulotă complet utilată și o barcă pentru zilele de pescuit. De asemenea, a avut propria emisiune culinară la Prima TV, „Chef Dezbrăcatu’”, unde promova rețete simple și accesibile, adresate atât cunoscătorilor, cât și celor mai puțin familiarizați cu bucătăria.

Antreprenorul Dezbrăcatu’ nu se teme să își suflece mânecile și să muncească

Codruț Kegheș este exemplul perfect de vedetă care reușește să îmbine succesul profesional cu pasiunea pentru antreprenoriat, demonstrând că munca susținută și dedicarea pot aduce rezultate remarcabile în orice domeniu.

Pentru fanii săi, rămâne același Dezbrăcatu’ simpatic de la televizor, dar și un antreprenor care nu se teme să își suflece mânecile și să muncească din greu pentru afacerea sa.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed