AcasăMoney&PeopleCătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. Mai mult, pleacă...

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. Mai mult, pleacă din televiziune

Vedeta Antena 1, Cătălin Oprișan și-a dat demisia după 10 de ani petrecuți la matinalul postului. Amuzantul personaj din platoul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani” va pleca tot pentru o emisiune matinală, dar la un post de radio.

Vedeta matinalului postului de televiziune va prezenta tot o emisiune de dimineață, dar la Kiss FM.  Cătălin Oprișan, care se bucură de o reală popularitate și în mediul online (podcastul as.ro), va veni în locul vloggerului Andrei Rusu și a lui Andrei Ciobanu și va face echipă cu Ciprian Dinu (Magic FM, Europa FM).

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1

”Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (sediul Kiss FM, nota redacţiei)”, a confirmat Cătălin Oprișan plecarea sa de la Antena 1 pentru paginademedia.

Cu o carieră de 30 de ani în gazetărie, Cătălin Oprișan a trecut prin redacțiile multor posturi de televiziune (B1 TV, Prima TV, Tele Sport). Noul matinal al Kiss FM urmează să înceapă pe 3 octombrie a.c.

Sorin Brotnei, fostă vedetă a muzicii pe plan internațional, azi specialist în implant de păr

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.