Sorin Brotnei, fostă vedetă a muzicii pe plan internațional, azi specialist în implant de păr

Cândva parte din trioul de succes internațional Akcent, Sorin Brotnei a ajuns azi consultat pentru o clinică ce se ocupă cu implantul părului.

Plecând de la o experiență proprie, fiind nevoit să apeleze la o clinică de specialitate pentru a-și reda pilozitatea, fosta vedetă a clasamentelor muzicale a ajuns să facă o afacere din asta, ba chiar să conducă firma care care i-a înlesnit recăpătarea frizurii de altădată. Procedură pe care a executat-o în Turcia, la o clinică de specialitate, pe care a recomandat-o personal multor vedete și prin propriul exemplu fotografic. Printre clienții pe care i-a avut s-au numărat Cătălin Măruță, Keo ori Ioniță Manole (Ioniță de la Clejani).

Fostă vedetă a muzicii pe plan internațional, Sorin Brotnei este specialist în implant de păr

De când nu mai cântă cu Akcent, cu care s-a bucurat de success pe trei continente, Sorin Brotnei s-a ocupat de o fabrică de mobilă din vestul țării, el fiind maramureșean la origine, și a readus în circuitul agroturistic zonal case istorice pe care le-a relocate, recondiționat (satul Botiza, la aproape 80 de kilometri de Baia Mare, o zonă cunoscută pentru izvoare termale).

Sorin Brotnei, fostă vedetă a muzicii pe plan internațional, azi specialist în implant de păr

”Se ia un tratament hormonal, pe bază de pastile. Părul vechi mai cade, cel transplantat, nu. Eu am avut probleme pentru că am luat pastilele doar o scurtă perioadă şi apoi nu le-am mai luat. Am mai făcut un transplant în 2014, în creştetul capului. E un program amplu, se face o estimare. Este bine de ştiut că aceste consultaţii sunt gratuite în România”, spune despre experiența proprie Sorin Brotnei care, timp de 15 ani s-a bucurat de succes cu Akcent, apoi cu Two.

Vasile Șeicaru și Ducu Bertzi despre fostul lor prieten, Ștefan Hrușcă: ”Nu vorbește cu noi”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri