Vasile Șeicaru și Ducu Bertzi despre fostul lor prieten, Ștefan Hrușcă: ”Nu vorbește cu noi”

Ștefan Hruscă și Ducu Bertzi au format una dintre cele mai iubite echipe muzicale, în anii ‘80 stadioanele fiind mici pentru popularitatea lor.

 I-a legat o prietenie mare, și au împărțit scena de sute de ori. Hrușcă și-a mutat colindele în Canada și odată cu strămutarea sa a rupt brusc și prietenia cu foștii săi colegi de Cenaclu. Uimit de atitudinea sa este și Ducu Bertzi care, și după 30 de ani nu înțelege de ce Hrușcă a îngropat prietenia lor și nu l-a invitat niciodată la vreun spectacol. ”Știu că Ștefan Hrușcă este în Canada, dar nu dă niciun semn de existență de acolo. Și Vasile Șeicaru, fostul lui coleg, e supărat pe treaba asta și are dreptate. Ștefan Hrușcă nu mai vorbește cu noi. Nici nu ne-a chemat vreodată la concerte lui (Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru-n.r.)”

Bia Khalifa, senzația erotică de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Face mii de dolari arătându-și nurii /FOTO GALERIE

Hrușcă nu vrea să audă de foștii săi prieteni, Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru

Nici Vasile Șeicaru nu poate ierta faptul că Hrușcă a îngropat prietenia lor și, de fiecare dată când s-a întors româno-canadianul ”cu ler” de peste ocean, nu l-a invitat niciodată, în niciun concert al său, aidoma anilor petrecuți pe scenă și discurilor scoase împreună.  ”Hruşcă n-a mai dat bună ziua de zeci de ani… şi asta nu numai mie!”, scria artistul pe pagina sa de socializare.

În anii ’80, Ștefan Hrușcă, Victor Socaciu și Vasile Șeicaru au format una dintre cele mai populare alianțe muzicale folk. Au susținut sute de concerte împreună, în țară dar și peste hotare, au ajuns chiar și în Cuba și Coreea de Nord în anii comunismului, și în perioada de după în zeci de țări.  În virtutea acelor ani de glorie, Șeicaru și regretatul Victor Socaciu (trecut în neființă anul trecut) au refăcut proiectul și, în locul lui Ștefan Hrușcă l-au convins pe Ducu Bertzi.

Pamela Anderson a făcut 55 de ani și încă arată trăsnet! Blonda fatală este din nou la modă datorită serialului biografic

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri