Bia Khalifa, senzația erotică de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Face mii de dolari arătându-și nurii /FOTO GALERIE

Bia Khalifa, senzația erotică de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

 Obișnuită în costumul ”Evei”, asumată, sexoasa participantă care trăiește aventura emisiunii în Republica Dominicană alături de alți 11 concurenți, a reușit să ”rupă” audiența Pro TV-ului și să-și uimească colegii, după ce s-a dezbrăcat în direct pentru a merge să facă un duș.

Pe numele său Bianca Niculai, nonconformista Bia Khalifa își câștigă traiul oferind conținut video pentru adulți pe platforme de profil și face bani buni din asta.

Bia Khalifa, senzația erotică de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Personaj controversat, promovarea formelor sale se bucură de un real succes în mediul online unde starleta are o comunitate semnificativă, peste 31.000 de abonați care plătesc lunar pentru a o admira în ipostaze intime.

Având în vedere că un abonament pe contul său OnlyFans costă de la 8 euro pe lună, nonconformista concurentă de la  „Sunt celebru, scoate-mă de aici” poate câștiga peste zeci de mii de dolari pe lună.

”Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a spus Bia Khaifa la iUmor, înainte să facă furori cu formele sale la Sunt celebru, scoate-mă de aici”.  

Pamela Anderson a făcut 55 de ani și încă arată trăsnet! Blonda fatală este din nou la modă datorită serialului biografic

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri