Pamela Anderson a făcut 55 de ani și încă arată trăsnet! Blonda fatală este din nou la modă datorită serialului biografic

Blonda fatală a anilor ’90, Pamela Anderson arată trăsnet și după 30 de ani de când a făcut celebru modelul de costum de baie roșu, de salvamar. Milioane de adolescente purtau astfel de ținute de plajă influențate de Pam.

Cândva una dintre cele mai râvnite femei de pe mapamond, după șase divorțuri (ultimul producându-se în perioada pandemică, la un an de la căsătorie), Pamela Anderson uimește cu formele sale, având un trupă la care multe femei de vârsta sa visează. Beneficiind de un ”confort”, o avere netă de peste 20 de milioane de dolari, blondina ce a stabilit recordul  de a apărea de 14 ori pe coperta Playboy, Pamela Anderson a revenit în actualitate recent datorită ministeriei de televiziune Pam& Tommy.

Pamela Anderson a făcut 55 de ani și încă arată trăsnet (FOTO)! Ultima ședintă foto pentru Playboy a avut loc cu acordul băieȚilor săi

Film inspirat din mariajul cu rockerul Tommy Lee (60 ani) , membru fondator al iconicei trupe rock Mötley Crüe. Cei doi au avut o relație ce a durat doar trei ani (1995-1998) și au împreună  doi băieți, Brandon și Dylan.

Ultima apariție în Playboy a fostei dive din serialul Baywatch a fost în urmă cu șapte ani, shooting pentru care a fost nevoită să se consulte cu băieții ei pentru a le obține acordul că nu au nimic împotrivă. În miniseria Pam & Tommy” joacă în rolul legendarului rocker actorul de origine română Sebastian Stan, în vreme ce Pamela Anderson este întruchipată de Lily James.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri