Câți bani a luat Macaulay Culkin pentru rolul din ”Singur acasă”?

În fiecare an, ”Home alone” (”Singur acasă”) strânge în fața televizoarele, în special în preajma Crăciunului, mulți români.

Am putea spune că este tradiționalul film al românilor în acestă perioadă, cu 15 ani de recorduri de audiență la principalele posture de televiziune. Au trecut 32 de ani de la apariția primului și celui mai popular film din seria ”Singur acasă” iar micul Macaulay Culkin  alias Kevin, pe atunci în vârstă de 8 ani, a devenit peste noapte cel mai cunoscut copil de la Hollywood.

Și bogat pentru vârsta sa căci, pentru primul ”Singur acasă” a câștigat 100.000 de dolari. Succesul răsunător al filmului a determinat continuarea sa, iar pentru cel de-al doilea, Macaulay Culkin -de fapt părinții săi-  au primit…4,5 milioane de dolari. Puștiul teribil al cinematografiei americane, a realizat cât este de bogat atunci când a împlinit 18 ani, iar banii au continuat să-i intre în conturi în urma drepturilor de autor.

Câți bani a luat Macaulay Culkin pentru rolul din ”Singur acasă”

 Micuțul Kevin, care anul acesta a împlinit 42 de ani și este total schimbat față de acum 32 de ani, când s-a lansat prima peliculă din seria sus amintită. Vedeta ”Singur acasă”, face acum bani buni din vânzări de șosete

Cu o avere de circa 16 milioane de dolari, de pe urma a cinci filme importante în care a jucat, Macaulay Culkin, care a depășit o perioadă tumultoasă, acum s-a însurat și a devenit și tată anul acesta, continuă să facă bani buni din site-ul său de lifestyle, BunnyEars.com și din șosetele Happy Socks pe care le comandă din Suedia și care se găsesc la vânzare, tot pe site-ul său.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed