Caz incredibil la Suceava. Un bărbat a fost lovit de mașină de 2 ori în aceeași zi

Un bătrân de 74 de ani din localitatea Dumbrăveni, județul Suceava, a ajuns, până la urmă în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de mașină de două ori în doar câteva ore.

Prima dată, bărbatul din Suceava a fost lovit de mașină la orele amiezii. În timp ce se afla pe bicicletă, bătrânul din Dumbrăveni nu a observat o autoutilitară Mercedes și a intrat în vehiculul respectiv.

De la fața locului a fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat secția UUP a Spitalului Județean Suceava. Era conștient, stabil hemodinamic, policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie toraco-abdominală.

A părăsit spitalul și s-a întors

După ce a fost tratat de medici a părăsit spitalul, dar avea să fie adus din nou la UPU. Apoi, pe la 19.30, bătrânul a traversat printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism marca BMW. Și de această dată a fost adus la spital de un echipaj SMURD.

Din păcate, de data aceasta, bărbatul a ajuns la spital cu răni grave, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.

În cazul primului incident bărbatul nu consumase băuturi alcoolice, iar la al doilea eveniment nu s-a putut stabili din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, scrie Monitorul de Suceava.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri