AcasăSanatateCaz șocant de malpraxis, la Spitalul Municipal Mangalia. Un tânăr de 25...

Caz șocant de malpraxis, la Spitalul Municipal Mangalia. Un tânăr de 25 de ani a murit în condiții suspecte

Spitalul Județean din Mangalia se confruntă cu un caz de malpraxis șocant. Un tânăr de 25 de ani a murit în condiții suspecte.

Familia victmei susține că medicul care trebuia să îl opereze a amânat intervenția chirugicală, pe motiv că nu are timp.

În primă instanță, tânărul de 25 de ani s-a prezentat la camera de gardă a Spitalui Județean din Mangalia acuzând stări de rău. A primit diagnosticul de enterocolită însoțit de o rețetă și a fost trimis acasă.

Pentru că se simțea în continuare foarte rău, el s-a întors la unitatea spitalicească, în cursului aceleași zile, unde medicii i-au schimbat diagnosticul, spunându-i că are pietre la rinichi. A mai primis o rețetă și a fost trimis, din nou acasă.

A fost transferat, dar prea târziu

După trei zile, tânărul s-a internat în spital, unde un medic chirurg i-a pus diagnosticul de apendicită, însă nu l-a operat.

După șase zile, la insistențele familiei, pacientul a fost transferat
la Spitalul Județean Constanța după șase zile. Acolo i s-au făcut analize și a fost băgat în operație.

Din păcate, a fost prea târziu, căci starea lui de sănătate s-a agravat. La scurt timp a decedat. Părinții tânărului intenționează să-i dea în judecată pe medicii de la Spitalul Municipal Mangalia.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.