x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(6) "social"

Caz șocant în Dej: Un copil a ajuns la spital mâncat de viermi, în comă. Mama a fost reținută

Un copil de 9 ani din Dej a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă, fiind plin de răni necrozate. Medicii spun că acesta a fost mâncat de viermi și de muște, iar infecțiile s-au agravat. Mama copilului a fost reținută de polițiști.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.07.2020, 13:36

Cazul șocant a ieșit la iveală, ieri, în jurul prânzului, când un echipaj de medici a fost solicitat să intervină la o locuință din Dej. Ajuns la fața locului, echipajul a găsit un copil de 9 ani, inconștient și plin de răni infectate. Potrivit medicilor de pe ambulanță, rănile erau acoperite de viermi și de muște. Medicii de pe ambulanță l-au transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost dus la un Spital din Cluj-Napoca, scrie ziarul local Dejeanul.

 

„A venit ieri în stare gravă, a necesitat măsuri de Terapie Intensivă și este în continuare internat în Terapie Intensivă. Era cu leziuni la nivelul pielii care au dus la o infecție ce a afectat întregul organism”, a declarat Daniela Dreghiciu, reprezentant al Spitalului de Pediatrie din Cluj-Napoca.

 

Bunica și mama le-au spus autorităților că băiatul are probleme psihice și că nu s-a mai ridicat din pat de 3 săptămâni. De asemenea, bunica spune că băiatul este sub tratament, prescris de un medic de familie prin telefon..

 

 

Mama copilului în vârstă de 9 ani a fost reținută de poliție pentru 24 de ore, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului. Cazul minorului a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Aceasta va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă