Ce a putut să-și cumpere Bogdan Stelea cu primii bani din fotbal. S-a întâmplat în 1986

Bogdan Stelea rămâne jucătorul asociat cu cea mai prolifică perioadă a naționalei de fotbal.

Portarul ce a avut 91 de selecții la prima echipă și a apărat la Campionatele Mondiale de fotbal din 1990, 1994 și 1998, ”Arnold” Stelea (55 ani) este unul din protagoniștii recent lansatei pelicule ”Hai, România”, dedicată  succeselor ”Generația de Aur” la turneele finale.

Discret în ceea ce privește activitatea sa profesională, Stelea a făcut bani buni în anii ’90 apărând pentru echipe ca Dinamo, Steaua, Rapid ori  Standard Liege (Belgia), Mallorca, Salamanca (Spania) ori Samsunspor (Turcia).

Ce a putut să-și cumpere Bogdan Stelea cu primii bani din fotbal

Fiu de profesori, pasiunea sa pentru fotbal l-a costat chiar rezultatele la școală, ajungând chiar corijent. Însă drumul ales a fost unul al reușitei. Cât despre prima primă câștigată pe terenul de joc, s-a întâmplat în 1986 și Stelea își aduce aminte ce a făcut cu banii: ”Ţin minte că m-am dus şi mi-am cumpărat un palton şi parcă nişte pantofi. N-am cheltuit mult, dar am cheltuit vreo 300 de lei şi restul banilor, m-am dus şi i-am dus acasă”.

”Hai România!- Povestea Generației de Aur” a intrat în cinematografe pe 1 martie și promite o rememorare a momentelor emoționante celor ce au trăit pe viu cea mai glorioasă poveste a forbalului românesc.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed