Ce afaceri are Dan Bittman. Cu ce se ocupă în afară de muzică /VIDEO

Dan Bittman a uimit spunând recent nu muzica i-a adus o stare financiară bună, ci activitățile conexe. Solist al unei trupe de mare succes, Holograf, o formație ce încasează peste 10.000 de euro pe concert, puțini știu că artistul este și anteprenor cu state vechi în domeniul investițiilor și managerierii.

Ajuns la 60 de ani, sărbătoriți săptămâna acesta, Dan Bittman a avut un club în piața Lahovari, și a construit câteva vile pentru vânzare în anii 2000. De câțiva ani se ocupă strict de propriul club de sporturi nautice situat în vecinătatea Autostrăzii Soarelui, la circa 50 de kilometri de București. În urmă cu 10 ani artistul a concesionat o baltă  de circa 20 hecatare pe raza județului Călărași, Silimanu. Inițial locul a fost organizat ca un spațiu recreativ, dedicat pescuitului sportiv și sportului însă afacerea s-a dovedit extrem de păguboasă, mai ales că la fiecare început de an rămânea şi fără apă, circulaţia apei din lunga salbă de lacuri  fiind oprită din pricina lucrărilor de amenajare şi infrastructură. Dar și fără pește, hoții pescuind pe furiș, fapt ce l-a convins să subînchirieze afacerea unui fost campion la pescuit.

Care este piesa favorită să câștige concursul Eurovision în 2022

Ce afaceri are Dan Bittman. Complexul său este evaluat la un milion de euro

A revenit în afacere în urmă cu șase ani și a transformat balta dintr-o oază a pescarilor într-un spațiu dedicat iubitorilor sporturilor pe apă. A cumpărat  sisteme tiroliane pentru iubitorii de wakeboarding și schi nautic (are cel mai mare sistem de profil din țară),  a construit pontoane, spații de cazare și de joacă, un restaurant, terenuri de fotbal în nocturnă.

”N-am câștigat din muzică cât am câștigat din activități adiacente. Am făcut la un moment dat niște case, am făcut televiziune mult, am făcut…Se câștiga foarte bine, dar din altele. Am câștigat și din muzică, că mă bate Dumnezeu dacă zic că nu”, spune despre afacerile sale Dan Bittman. La începutul restricțiilor medicale, Dan Bittman a încercat să vândă complexul său, A2 Wake cu un milion de euro însă s-a răzgândit.

S-a rupt lanțul de iubire! Gerard Depardieu îi întoarce spatele lui Vladimir Putin

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed