AcasăActualitateCe afaceri are Titi Aur. Fostul pilot este un adevărat antreprenor

Ce afaceri are Titi Aur. Fostul pilot este un adevărat antreprenor

Ce afaceri are Titi Aur. Fostul pilot este un adevărat antreprenor. Titi Aur, fostul mare pilot de raliu și expert în conducere defensivă a devenit un adevărat antreprenor.

După efectele pandemiei de coronavirus, acesta a decis să se reorienteze și a pornit un business tradițional în zona producției. Mai exact, este vorba despre Artisan Gourmet, un brand de preparate din carne fără aditivi.

Businessul cu produse tradiționale are în spate o unitate de producție în Buftea. Titi Aur declara într-un interviu acordat la zf.ro anul trecut că face doar produse din carne cu ingrediente 100% naturale și că are în plan o intrare masivă pe piață.

„Am deschis o unitate de producţie la Buftea şi două magazine în Bucureşti, unde facem produse din carne folosind ingrediente 100% naturale, le vindem în magazinele noastre şi vrem să intrăm şi în alte magazine“, a spus Titi Aur, într-un interviu acordat pentru zf.ro.

În 2020, Titi Aur a decis în zona Floreasca din București primul magazin, unde oamenii au putut achiziționa mezeluri natural, brânzeturi, dar și produse de băcănie, dulciuri, dar și produse de post.

În ceea ce privește afacerea sa de la Academia de Pilotaj, aceasta a mers destul bine, dar, așa cum declară chiar Titi Aur, și-a ”desfăşurat activita­tea în jurul unei părţi din economie destul de volatile, care se opreşte de fiecare dată atunci când economia are o problemă”.

În acest sens, a fost nevoie de o reorientare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.