Ce avere are Bogdan Micu, unul dintre jurații emisiunii Imperiul Leilor, de pe Pro TV

0
80

Bogdan Micu este cel mai tânăr afacerist de la Imperiul Leilor și la doar 36 de ani a construit un adevărat imperiu. Ce avere are Bogdan Micu, unul dintre jurații emisiunii Imperiul Leilor, de pe Pro TV?

Bogdan Mincu are 36 de ani, s-a născut în Brașov și este necăsătorit. Potrivit CV-ului său, juratul emisiunii Imperiul Leilor Are la activ o mulţime de activităţi de voluntariat şi investiţiile sale sunt masive şi în domenii de activitate din cele mai diverse.

Ce avere are Bogdan Micu, unul dintre jurații emisiunii Imperiul Leilor, de pe Pro TV

A investit, deci, în energie verde, banking, comerţ, construcţii, IT şi săli de sport. Businessul lui Bogdan Micu, extins în numeroase ţări şi domenii, a adus până în prezent proiecte care însumează peste 1,5 miliarde de dolari.

Firmele în care Bogdan Mincu a investit sunt următoarele:

Președinte Code4Nature (Washington)
Membru board Pro Park. (Brașov)
GSE Group LLC Energy (SUA) – energie solară
CEO Alpin Sun GmbH
Chairman of the Board – Fundația Micu Bogdan (Brașov)
Consilier Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (2016-2017)

În ceea ce privește studiile sale, Bogdan Micu este de profesie inginer în IT şi Matematică.

„În şcoală, am fost foarte pasionat de analiză şi eficienţa sistemelor. Aşa am ajuns să studiez reţelele neuronale, inteligenţa artificială şi design-ul microprocesoarelor. Încă de când eram mic am dezvoltat o puternică pasiune pentru afaceri şi de 14 ani îmi conduc compania. Am 12 afaceri în prezent şi nu am fost niciodată angajat”, declara el.