Ce avere colosală are soțul Iuliei Vântur, starul Bollywood-ului, Salman Khan. Nici românca nu a stat degeaba în India!

0

În urmă cu mai mult de 10 ani, Iulia Vântur a făcut o schimbare radicală, alegând să se mute în India.

Unde a devenit peste noapte una dintre cele mai cunoscute frumoase, ca soție a a iconului cinematografiei de la Bollywood, unul dintre cei mai populari actori indieni dintotdeauna, Salman Khan (57 de ani).

Este unul dintre cei mai bine plătiți actori, cu o avere de peste 355 milioane de dolari, prezență permanentă în ultimii 10 ani în top 3 celebrități din India realizat de divizia liocală Forbes.

Iulia Vântur și-a construit o carieră admirabilă în muzică și cinematografie în umbra soțului său, care s-a dovedit și un om de afaceri inspirat, mai ales în panemie când a făcut o avere colosală vânzând dezinfectat.

Ce avere colosală are soțul Iuliei Vântur

Ultima lovitură pe care a dat-o Salman Khan, și-a lansat propriul parfum în asociere cu un cunoscut producător de cosmetice din sudul Asiei, produs ce se bucură de mare succes. Conform presei mondene din noua sa țară, India, și Iulia Vântur a strâns o avere admirabilă din publicitate -frumoasa româncă fiind considerată una dintre cele mai exotice celebrități din India-, dar și din muzică și colaborări cinematografice.

Averea fostei proteviste este estimată la circa 10 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.