Ce emisiune face mai nou Andreea Marin! Puțini și-ar fi închipuit-o în ipostaza asta

Andreea Marin face o nouă emisiune, însă puțini și-ar fi închipuit-o ocupându-se de o producție folclorică.

Fosta vedetă de televiziune anunță mândră primul produs media al studioului său, podcastul ”Vocea Generației” care a fost filmat în casa sa devenită studio și care și poate fi urmărit – nu la o televiziune generalistă- ci pe YouTube.

Podcastul dedicate muzicii folclorice și produs de fosta ”Zână a surprizelor”, este prima emisiune cu care studioul său de producție video a realizat-o. ”Creative Hub Voice& Visibility”, afacerea vedetei, are adresa chiar în fosta casă a Andreei Marin, spațiu unde, cu un credit bancar, vedeta a cumpărat tot ceea ce trebuie din punct de vedere tehnic și al decorurilor pentru un mic post tv. După 25 de ani de televiziune, Andreea Marin (47 de ani) este mândră foc de investiția sa, studio pe care l-a inaugurat recent odată cu lansarea cărții sale ”Nu există nu se poate”.

Ce emisiune face mai nou Andreea Marin! După 25 de ani de televiziune, ”zâna” face producții de calitate pentru YouTube

Primele ediții ale podcastului ”Vocea Generației”, proiect realizat alături de Simona Ruscu, cuprinde interviuri cu Sofia Vicoveanca, Cornelia și Lupu Rednic, Oana Bozga Pintea, Paul Surugiu ”Fuego”, Lavinia Goste și Marius Zorila, basarabeanul Ion Paladi, Maria Cârneci, Florin Boița, Mihaela Zana Bârsan, Ramona și Petrică Vita, Cipri Popoescu, Adriana Antoni, Pamfil Roată, Paulina Popoiu și director general al Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București.

”Vocea Generației” e un podcast inedit ce aduce în prim plan un subiect important pentru noi toți, indiferent de vârstă. Mă aflu în fiecare ediție față în față cu un om valoros, o voce puternică a generației sale, care și-a câștigat locul în inimile noastre, fie ca artist, fie ca promotor al tradițiilor românești și al valorilor sănătoase, ce nu se pierd în timp”, spune Simona Ruscu al cărei vis declarat al copileriei sale era să devină asemeni partenerei sale, Andreea Marin.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed