Ce spune Adrian Câciu despre prețul legumelor din Piața Obor

Ce părere are Adrian Câciu în legătură cu prețul legumelor din Piața Obor? Ministrul a fost acolo și a decis să compare prețurile cu cele din ultimii ani.

„Prețuri astăzi, Piata Obor. Aș întreba (nu că nu aș cunoaște răspunsul dar mă gândesc că unii dintre cei cărora mă adresez ar putea ieși din ipocrizia apocalipsei) cât era prețul în 2020, în 2021, în 2022 sau în 2023.”, a scris Adrian Câciu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a publicat fotografii cu prețul legumelor la tarabele din Piața Obor. Și se pare că în opinia sa, prețurile s-au stabilizat la munte dintre produsele de bază.

Ce părere are Adrian Câciu în legătură cu prețul legumelor din Piața Obor

„Vă ajut cu 2021, ceapa era 2 lei in aprilie, roșiile 30 de lei. A, să nu uit, astăzi, Obor, roșiile românești, 25 lei kilogramul (nu 60 de lei).

Asta nu înseamnă că nu trebuie crescute în continuare veniturile romanilor. Înseamna că prețurile s-au stabilizat la multe dintre produsele de bază.

Vă invit la Piața Obor, la fel cum vă invit în toate piețele agroalimentare. Sâmbătă frumoasă!”, a mai transmis ministrul, în legătură cu prețul legumelor din Piața Obor.

În fotografiile de mai jos se poate observa cât au ajuns să coste roșiile, castraveții, ceapa, dar și alte legume.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed