Ce părere are Mihai Tudose despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei: PSD nu a stabilit niciun candidat

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose susţine că Gabriela Firea este în acest moment favorită să devină candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, dar, deocamdată, partidul nu a desemnat niciun candidat pentru alegerile locale. ”Şi-a anunţat dorinţa. Vedem ce spune organizaţia. Conform statutului, acea propunere trebuie validată de forurile superioare. Nu ne strângem noi doi şi desemnăm pe cineva că avem noi o înţelegere şi toată lumea trebuie să accepte chestia asta”, a spus Mihai Tudose la Prima TV.

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat dacă Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei.

”PSD încă nu a stabilit niciun candidat. În PSD nu s-a desemnat deocamdată oficial niciun candidat”, a spus Mihai Tudose, aluzie la termenul ”deocamdată”, folosit de Gabriela Firea. ”S-a statuat un nou termen, de ”candidatul deocamdată”. Eu sunt prezentată drept candidatul deocamdată”, spunea Firea în urmă cu câteva zile, întrebată dacă va candida din partea PSD la Primăria Capitalei.

O susține PSD pe Gabriela Firea?

Mihai Tudose a mai fost întrebat de ce PSD o ţine pe Gabriela Firea departe de candidatură.

”Nu mi se pare. Este preşedintele organizaţiei Bucureşti, organizaţia Bucureşti are principalul cuvânt de spus în desemnarea candidatului. La Brăila, organizaţia desemnează candidatul la primărie, nu-l stabilim noi aici. Nu se auto-desemnează. El îşi exprimă intenţia de a candida. Organizaţia ia act, discută, îl evaluează şi îl validează”, a comentat Tudose în emisiunea Insider Politic.

Întrebat dacă Gabriela Firea e favorită pentru o candidatură din partea PSD la Bucureşti, Mihai Tudose a răspuns: ”Da. Şi-a anunţat dorinţa. Vedem ce spune organizaţia. Conform statutului, acea propunere trebuie validată de forurile superioare. Nu ne strângem noi doi şi desemnăm pe cineva că avem noi o înţelegere şi toată lumea trebuie să accepte chestia asta”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed