Ce post TV transmite meciul Germania – România, din calificările pentru Cumpa Mondială

Germania – România, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, din Qatar, este vineri, 8 octombrie, de la ora 21:45, în direct la PRO TV.

Partida se va juca pe Volksparkstadion (Hamburg).

Jucătorii echipei naționale a României au efectutat, joi seară, antrenamentul oficial înaintea marii confruntări cu Germania de la Hamburg, din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar 2022. Elevii lui Mirel Rădoi se pregătesc, astfel, pentru meciul cu Germania, de astăzi, 8 octombrie.

Vremea a fost una relativ bună de fotbal la antrenamentul de joi seara – 14 grade celsius, iar fotbaliștii lui Mirel Rădoi au luat contact cu stadionul „Volskparkstadion”, unde Dinamo reușea să o elimine pe echipa locală Hamburg, în turul doi al Cupei Campionilor Europeni. Pierdea cu 2-3, dar o elimina pe Hamburg din competiție, care la vremea aceea era câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni din sezonul precedent.

Selecționerul Mirel Rădoi a susținut o conferința de presă înaintea meciului.

“Pare o partidă în care jucătorii își găsesc singuri motivația, dar nu vreau să credem că simpla noastră prezență în teren va facilita o înfrângere la un scor cât mai limitat. Se poate întâmpla să pățim ca naționala Armeniei (n.r – când Germania a învins cu 6-0). Nu vreau să creadă cineva că va fi un meci ușor.

Germania, mai ales acum, cu Hansi Flick, e o echipă cu o medie de patru goluri pe meci, iar echipele care au jucat contra ei nu au avut niciun corner. Cred că va fi o partidă destul de dificilă pentru noi, dar sper ca atunci când vom avea mingea să exploatăm zonele libere pe care le-am văzut la ei. Au și ei punctele slabe, sunt puține, dar sper să reușim mai mult decât celelalte echipe.

Mi-e greu să vă spun care sunt titularii pentru meciul de mâine sau cu cel cu Armenia. Avem antrenamentul din această seară pentru a decide primul 11. E clar, cea mai importantă partidă e următoarea. E adevărat, parcursul jocului ne poate influența schimbările.

Dacă noi mizăm pe anumiți jucători care să joace în ambele partide, dacă scorul nu va fi favorabil, ne putem gândi să-i odihnim pe parcursul jocului, dar asta nu înseamnă că vom intra doar cu gândul de a termina meciul. Gândurile noastre sunt să luăm punct sau puncte.

Din punct de vedere al posesiei, vom avea dificultăți. Mi-aș dori din tot sufletul să avem posesie 51%, dar mi-e greu să cred asta.  Poate fi învinsă Germania nu doar de naționala României, ci și de alte naționala, dar e foarte greu de crezut că se poate întâmpla de multe ori într-o campanie.

Am revăzut partida (n.r – Germania – Macedonia de Nord 1-2), rezultatul nu e unul corect, dar se poate întâmpla. Singurul lucru făcut foarte bine de Macedonia a fost tranziția pozitivă. E normal ca Germania să sufere pe tranziția negativă, atacă foarte sus, cu mulți jucători și lasă multe zone libere“, a spus Rădoi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed