Ce putem să mâncăm de la McDonald’s fără să regretăm mai târziu

În ideea că tot mai multe persoane preferă varianta mai comodă când vine vorba de alimentaţie şi mănâncă la fast-food, deşi este contraindicată dacă ţinem la sănătatea noastră, publicaţia Huffington Post a făcut un sondaj în rândul nutriţioniştilor. Aceştia au fost întrebaţi ce ar comanda ei într-un restaurant fast-food, mai ales dacă ne numărăm printre cei care nu se pot lipsi de junk-food.

Ca reguli generale, evitaţi pe cât posibil produsele prăjite în favoarea celor la grătar, optaţi pentru preparatele bogate în proteine, încercaţi să includeţi şi un fruct sau vegetale şi, nu în ultimul rând, aveţi grijă să alcătuiţi un meniu săţios.
Publicaţia Huffington Post a ţinut să precizeze că niciunul dintre nutriţioniştii cu care au discutat nu lucrează pentru McDonald’s şi nici nu au fost plătiţi pentru colaborarea la acest material, în dorinţa de a fi înlăturate orice posibile suspiciuni.
1. Burger simplu şi o salată
Dacă vreţi să comandaţi neapărat burger, atunci optaţi pentru cel mai simplu din meniu şi înlocuiţi cartofii prăjiţi cu o salată (cu sau fără pui la grătar) stropită cu puţin dressing.
Katherine Brooking, nutriţionist
2. Lipie cu pui la grill şi salată
Grilled Chicken McWrap conţine piept de pui file, lipie, sos de muştar cu miere, salată Eisberg, rucola şi roşii, aceasta fiind alegerea recomandată de nutriţionistul Marjorie Nolan Cohn. Pe lângă acesta mai puteţi mânca şi un fruct, dacă există în ofertă, sau o salată, în aşa fel încât să obţineţi o masă consistentă şi relativ echilibrată.
Marjorie Nolan Cohn, nutriţionistCiteste mai mult: adev.ro/nlm73e

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed