AcasăActualitateCe salarii au angajatele de la magazinele Sephora

Ce salarii au angajatele de la magazinele Sephora

Ce salarii au angajatele de la magazinele Sephora în 2022. Magazinele Sephora sunt extrem de apreciate pentru gama largă de produse de înfrumusețare, parfumuri, dar și make-up.

Prețurile diferă, însă multe dintre ele pot fi accesibil pentru proce tip de buzunar. Cu cât sunt însă plătite angajatele de la magazinele Sephora în 2022?

În funcție de post, salariile pornesc de la 1.500 de lei și pot ajunge chiar și la 3.700 de lei. Suma depinde de orașul în care se află magazinul, dar și de experiența angajatului.

Astfel, n Beauty advisor angajat full time la Sephora, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an câștigă, în București, un salariu lunar net de 1.500 de lei, în timp în Târgu Mureș, un angajat care lucrează pe aceeași poziție și care are doi ani de experiență primește lunar 1.300 de lei.

De cealaltă parte, un Brand Influencer cu o vechime de trei ani în domeniu este remunerat cu 1.600 de lei, la care se adaugă un bonus lunar în valoare de 150 de lei. Desfășurarea aceleiași activități este răsplitătă în Timișoara cu suma 1.890 de lei, însă pachetul salarial nu include tichete de masă sau bonusuri de performanță.

Un Asistent manager încasează lunar un salariu 2.500 de lei pe lună, la care se adaugă un bonus de 300 de lei/lunar. Însă, se cere o experiență în domeniu de cel puțin cinci ani.

Cu 3.700 de lei pleacă acasă, la final de lună, un Coordonator lanț aprovizionare, însă vechimea în domeniu este considerabilă – 10 ani.

Cel mai probabil însă salariile cresc, având în vedere criza actuală a prețurilor și a nivelului de trai, așa că nu ar fi exclus să vorbim de câteva bonusuri lunare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.