Ce salariu are un curier în România, în funcție de firma de curierat de care aparține

Salariul unui curier ce lucrează la cele mai importante companii de curierat din țară, Fan Courier, Urgent Cargus, TNT România, Sameday, se situează undeva în jurul nivelului de 2.000 de lei net pe lună, dar suma poate fi mai mare dacă există experiență. În plus, curierii beneficiază de tichete de masă, bonusuri și bacșiș.

Aceste companii sunt printre beneficiarii pandemiei pentru că foarte mulți dintre clienți s-au mutat pe online. De altfel, aceste societăți sunt și printre cele care angajează foarte mult în această perioadă.

 

Salariile la Fan Courier

Conform site-ului undelucram.ro, curierii cu experiență ajung să câștige chiar și peste 4.000 de lei net. De asemenea, bacșișurile ajung la 500-600 de lei pe lună.

Un curier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștigă un  salariu lunar net de 2.500 de lei, un bonus de 250 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un curier auto angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 1.800 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

 

Citește și: Coletăria.ro: Volumul de colete livrate din UE către România s-a dublat în primele luni ale anului. Pandemia a acţionat ca un accelerator pentru magazinele online şi companiile de curierat

 

Cel mai mare salariu îl câștigă un curier angajat full time în Constanța, cu experiență de minim cinci ani. Acesta încasează 3.700 de lei, un bonus de 450 de lei pe lună și tichete de masă de 20 de lei bonul. Astfel, el aduce acasă în fiecare lună în jur de 4.150 de lei.

 

Ce salarii sunt la Urgent Cargus

Un curier auto cu experiență mai puțin de un an de zile câștigă 2.000 de lei la Timișoara. Unul din Bacău are în jur de 1.600 lei.

Un șofer livrator, cu minim cinci ani de experiență, câștigă chiar 5.000 de lei lunar la Craiova.

Salariile la TNT România

Un curier auto la TNT România câștigă 1.900 de lei la Iași.Iar un șef de coloană de la București duce acasă 3.000 de lei.

 

Salariile de la Sameday

Un curier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 1.900 de lei, tichete de masă de 200 de lei și bacșișuri în valoare de 500 de lei pe lună.

Un șofer de livrări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un șofer de livrări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei pe lună.

 

Cât se câștigă la Glovo

 

Zilnic, un curier Glovo poate câștiga între 150 ș 200 de lei, dacă lucrează 8-10 ore. Astfel, pe lună acesta ar putea duce acasă în jur de 3.000 de lei.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed