Ce studii are Victoraș Micula, fiul unuia dintre cei mai bogați român

Ce studii are Victoraș Micula, fiul unuia dintre cei mai bogați român. Victoraș Micula are 26 de ani și este fiul unuia dintre cei mai bogați români.

Victoraș Micula este moștenitorul imperiului “Frutti Fresh” și totodată unul dintre cei mai controversați oameni, având probleme cu legea de nenumărate ori. În prezent, tânărul are o fetiță cu fosta iubită, care s-a născut în anul 2018, însă are o relație cu o altă tânără.

În ceea ce privește studiile acestuia, din momentul în care a fost dat afară de la examenul de Bacalaureat în 2014, Victoraș Micula nu a mai vrut să reîncerce.

Amintim că în anul 2014, absolvent al Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea, a eșuat la examenul maturității, fiind și dat afară, la sesiunea de toamnă, din cauză că a copiat. De atunci, nu se știe încă dacă Victor s-a mai înscris la Bac, dar cu toate acestea și-a putut continua viața extravagantă.

La un moment dat, el povestea că vrea să meargă la facultate în Suedia, însă pentru că nu a finalizat examenul de Bacalaureat, acest lucru este imposibil.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri