AcasăMoney&PeopleCea mai extravagantă concurentă din istoria ”Chefi la cuțite” a cheltuit 900.000...

Cea mai extravagantă concurentă din istoria ”Chefi la cuțite” a cheltuit 900.000 de lire sterline pe operații estetice. I-a șocat pe jurați!

Britanica Jessica Alves, cândva bărbat, s-a dovedit cea mai extravagantă concurentă din platoul ”Chefi la cuțite” de la începuturile emisiunii.

Show-ul culinar de la Antena 1 a fost de-a dreptul condimentat aseară, de un transeexual celebru la nivel mondial, cândva cunoscut drept ”Păpușa umană Ken” din cauza zecilor de operații estetice. Să arate cum arată astăzi a dat o avere, nu mai puțin de 900.000 de lire sterline. ”Nu știu să gătesc. Știu doar să mă gătesc. Dar am vrut să vin aici pentru a vă face o surpriză!”, le-a spus Jessica celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cea mai extravagantă concurentă din istoria ”Chefi la cuțite” i-a șocat pe jurați!

Cea mai extravagantă concurentă de la ”Chefi la cuțite” a cheltuit 900.000 de lire sterline pe operații estetice

În vârstă de 38 de ani, Jessica Alves a devenit o vedetă și în mediul online, transformarea sa din bărbat în femeie suscitând interesul a peste 6,7 milioane de persoane doar pe Instagram.

”De doi ani am făcut tranziția de la bărbat la femeie. Am fost bărbat. Acum sunt 100% femeie. Am trecut prin toate operațiile necesare pentru a deveni femeia care sunt azi”, a uimit Jessica Alves, cea care a suportat  90 de intervenții de chirurgie plastică și și-a scos patru coaste! Toate operațiile pe banii obținuți din online și primiți ca onorariu de la televiziuni. În ultimii ani a devenit ”invitată de carieră”, cu peste 600 de participări în platouri de filmare din întreaga lume.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.