Cea mai importantă moștenire lăsată de Stela Popescu fiicei sale: un bloc în buricul Capitalei

Marea actriță a teatrului de revistă românesc, Stela Popescu s-a stins din viață cu cinci ani în urmă, și a lăsat o bogată moștenire artistică- zeci de roluri memorabile, dar și una materială, însemnată.

Bunuri strânse și imobile ridicate în lunga și prodigioasa sa carieră artistică, ce s-a întins pe șase decenii și care au fost moștenite de fiica artistei, Doina Maximilian, astăzi în vârstă de 61 de ani. Cea care i-a devenit din nepoata preferată fiică artistei prin adopție în timpul mariajului său cu Mihai Maximilian, marele scenarist al teatrului de revistă românesc.

Dosarul 10 august: Foştii şefi ai Jandarmeriei, puşi din nou sub urmărire penală

Cea mai importantă moștenire lăsată de Stela Popescu fiicei sale: un bloc în buricul Capitalei

Românilor le-a lăsat plăcute amintiri iar fiicei sale o vilă într-o zonă bună din Capitală, o vilă de vacanță aproape de mare, la 2 Mai, o casă la Crevedia și…un bloc. Clădirea cu trei nivele, aproape de centrul Capitalei, a fost ridicată pe terenul primit moștenire de  artistă de la mama sa. Inițial, scopul investiției a fost o clădire pentru închiriere însă, în ultimii ani din viața artistei, acesta a rezervat clădirea familiei, fiicei sale, nepoatei și strănepotului, dar și neamurilor din străinătate care se întorc în vacanțe, la București.

Șase dintr-o lovitură! Jucătoarele naționalei de handbal au semnat contracte cu liderul Rapid!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed