Cei mai delicioşi gogoşari, puşi la murat cu miere. 3 reţete de te lingi pe degete

Cei mai delicioşi gogoşari, puşi la murat cu miere. 3 reţete de te lingi pe degete. Nu este deloc greu să prepari gogoșarii murați cu miere și cu oțet.

Cei mai delicioşi gogoşari, puşi la murat cu miere. 3 reţete de te lingi pe degete

Pentru a prepara cei mai delicioși gogoșari murați cu miere, ingredientele necesare sunt următoarele:

  • gogosari: 8 kg
  • conopida: 1
  • morcov: 3
  • miere: 2 kg
  • otet: 1300 ml (1 litru si 330ml)
  • condimente diverse: foi de dafin, mustar, piper, 1lg de sare, ienibahar

Cei mai delicioşi gogoşari, puşi la murat cu miere. 3 reţete de te lingi pe degete

Modul de preparare este foarte simplu. Prima oară se spală gogosarii si se inlatura semintele. Se desface in buchetele conopida si se taie felii morcovii. Se face un amestec din otet de miere si condimente.

Se amesteca bine pana se dilueaza toata mierea in otet. Apoi se pune acest amestec peste gogosari si se amesteca de cateva ori, scrie buacataeras.ro.

Din trei în trei ore se amestecă gogoșarii, astfel încât și cei de deasupra să poată să se scalde în zeamă. Dupa o zi si o noapte, veti vedea ca gogosari s-au inmuiat si au lasat foarte multa zeama.

Se pregatesc borcanele si se aseaza gogoșarii, iar la final se toarnă peste ei lichidul in care s-au macerat. Se pun capace si se pastreaza pentru la iarna, la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed