AcasăMoney&PeopleEi sunt cei mai scumpi artiști din România. Cât trebuie să scoți...

Ei sunt cei mai scumpi artiști din România. Cât trebuie să scoți din buzunare să-ți cânte Delia și Carla’s Dreams

Ei sunt cei mai scumpi artiști din România. Într-un clasament cât mai aproape de adevăr, al onorariilor celor mai în vogă artiști de la noi, primele cinci locuri sunt rezervate celor ale căror show-uri sunt cu adevărat speciale.

Spectacole cerute de public, prin urmare vedetele nu fac rabat de la calitate. Iar prețurile  sunt pe măsură căci, în spatele spectacolelor de succes se află o întreagă armată de oameni angrenați în producție. Cei mai scumpi artiști din România percep onorarii între 15.000 euro și ajung la 25.000 de euro. În fruntea clasamentului se află Delia (al cărei show-uri tematice au un preț de plecare de la 19.000 euro), Carla’s Dreams (18.000 euro) și Smiley (16.000 de euro).

Cei mai scumpi artiști din România. Cât trebuie să scoți din buzunare să-ți cânte Delia, Carla’s Dreams, Smiley și Loredana

După ”Vlad”, Pro TV difuzează ”Clanul”, o nouă superproducție cu o distribuție de zile mari

Cei mai scumpi artiști din România. Cât trebuie să scoți din buzunare să-ți cânte Delia și Carla’s Dreams

Pe următoarele locuri îi găsim pe Holograf și Loredana& Band (15.000 euro, ca și în cazul Deliei se poate opta pentru show-uri tematice diferite), Ștefan Bănică Jr. (13.000 euro) și Andra & Band (11.000 de euro). Trebuie menționat și faptul că tarifelor celor mai scumpi artiști din România li se adaugă TVA-ul, rider-ul tehnic și cheltuielile de cazare și transport.

Începe Neversea 2022. Reguli de ultima oră despre festivalul de 10 milioane de euro

Ultimele Articole