Cel mai bun pate de post cu caju. Se face în doar câteva minute

0

Cel mai bun pate de post cu caju. Se face în doar câteva minute. În comerț găsim numeroase produse de post, însă unele dintre ele pot fi făcute și acasă.

Exemplu este un pate de post, care are nevoie doar de ingrediente naturale și care poate fi gata în câteva minute.

Rețeta de mai jos este pentru cel mai bun pate de post cu caju și ciuperci. Vei obține un preparat sățios și foarte aromat. Ingredientele necesare sunt următoarele:

  • 250 g ciuperci (de preferabil champignon)
  • 50 g caju
  • 1 ceapă mică
  • 2 linguri ulei de cocos
  • 1 lingură pătrunjle proaspăt tocat
  • sare și piper după gust

O listă scurtă de ingrediente și foarte puțin timp în bucătărie, dar cu un rezultat uimitor. Prima oară călește caju-ul într-o tigaie la foc mediu.

Toacă ceapa mărunt și călește-o în uleiul de cocos, la foc mediu, până devine transparentă, apoi scoate-o și adaugă ciupercile la călit.

Între timp s-a răcit caju-ul și se mărunțește cu un robot de bucătărie până când devine fin. Restul de ingrediente, adică ciupercile, sarea și condimentele se adaugă deasupra și totul se amestecă bine.

La final vei obține o pastă mătăsoasă, extrem de aromată. Aceasta este rețeta de post pentru pate de caju și ciuperci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.