Cele mai apreciate mâncăruri românești. S-au pronunțat 50.000 de experți

0

România s-a clasat în prima treime a clasamentului celor mai bune bucătării din lume. Mai exact, ocupă poziția 29 în Atlasul Gustului și a fost jurizată de 50.000 de experți în alimentație, care lucrează an de an la realizarea acestei enciclopedii culinare și votează în funcție de arome, preparate tradiționale, ingrediente locale și restaurante autentice.
Pe primele 3 locuri în topul internațional se află Italia, Japonia și Grecia.


Top 10 mâncăruri românești

1. Ciorbă rădăuțeană

2. Sarmale

3. Bulz

4. Salam de Sibiu

5. Babic

6. Cașcaval afumat

7. Fasole bătută

8. Papanași

9. Ciorbă de fasole cu afumătură

10. Telemea de Ibănești


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.