Topul celor mai bune filme de Crăciun propuse de Netflix

Ne apropiem de vacanța de iarnă iar Netflix a pregătit cea mai ofertantă galerie de filme dedicate Crăciunului, nu mai bune de urmărit la căldură, cu o cană cu vin fiert. O mulțime de pelicule premiate, multe noi producții ale celui mai important serviciu de streaming la nivel global.

Actualizăm o parte a listei celor mai bune filme de iarnă și Crăciun pe care le puteți vedea în acest decembrie pe Netflix.

Cronicile Crăciunului (2018) Șarmantul Kurt Russell este Moș Crăciun. Iar când o vei cunoaște si pe Crăciunița, te vei topi total.

Cronicile Crăciunului 2 (2020) Au trecut doi ani de cand Kate si fratele ei, Teddy Pierce, au salvat Crăciunul. De atunci s-au schimbat multe. Kate a devenit intre timp o adolescentă cinică și acum îsi petrece Crăciunul fără prea mare tragere de inima în Cancun, Mexic, împreună cu noul iubit al mamei sale.

Operatiunea Crăciun fericit (2020) O asistentă bățoasă a unui om politic se îndragostește de capitanul inimos al unei baze de la tropice a forțelor aeriene americane.

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun (2020) La zeci de ani după ce a fost tradat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regaseste speranța atunci cand nepoata sa apare în viața lui.

Un cavaler de Crăciun (2019) Un cavaler medieval este transportat în mod magic din secolul al XIV-lea, în actualul Ohio, unde se îndragostește de o profesoara de liceu, dezamagită în dragoste.

Cele mai bune filme de Crăciun propuse de Netflix

Moș Crăciun în misiune (2017) Spiridusii Moșului s-au îmbolnăvit, iar acesta caută un leac înainte de Crăciun, dar aterizarea de urgență la Paris îi complică planurile.

Un prinț de Crăciun (2017) Te vei bucura de priveliștea frumoasă de la Castelul Peleș și împrejurimi.

Un prinț de Crăciun 3: Bebelusul regal (2019) Crăciunul aduce cadoul ideal în Aldovia: un bebe regal. Însă regina Amber trebuie să-și salveze familia și regatul dezlegând un mister al monarhiei.

Ion Ţiriac, în prim-planul presei mondiale: A vândut turneul de la Madrid unei companii uriaşe

Un prinț de Crăciun 2: Nunta regală (2018) Nu putea lipsi din lista acesta mult asteptata continuare a primului film A Christmas Prince. Clopotele de nuntă răsună.

Crăciun în sălbăticie (2019) După ce sotul ei renuntă subit la mariajul lor, părăsita Kate pleaca singură în Africa, în a doua luna de miere, unde își găseste rostul, dar și o posibilă iubire

 Cum a furat Grinch Craciunul (2000) Grinch decide sa fure Craciunul orasului Whoville, dar un strop de bunatate din partea micutei Cindy Lou Who si a familiei sale ar putea sa-i inmoaie sufletul.

The Polar Express (2004) O poveste de suflet în care un băiat îsi regasește credința în spiritul sărbătorilor după o călătorie cu trenul la Polul Nord, chiar în ajun de Crăciun.

Christmas Wedding Planner (2017) Ea este organizator de nunți, gata să-i creeze verisoarei sale nunta perfectă. Planurile îi sunt date peste cap de un misterios detectiv particular care, întamplator sau nu, este fostul iubit al miresei.

48 Christmas Wishes (2017) Un film clasic de Sărbatori. Doi elfi se merg la Polul Nord să găsească toate scrisorile rătăcite în urma unui incident.

The Spirit Of Christmas (2015) N-ai cum să intri în spiritul Crăciunului dacă nu vezi acest film. Pregateste-te pentru spiritual Crăciunului care vine cu …fantoma iubitului.

You Can’t Fight Christmas (2017) Filmul începe cu decorarea anuală pentru Crăciun a hotelului Chesterton de câtre expertul în design interior Leslie Major. Se îndragosteste iremediabil de nepotul proprietarului hotelului. Doar ca lucrurile nu sunt deloc așa cum ar trebui să fie.

The Holiday Calendar (2018) Un film original Netflix despre un fotograf care moștenește un calendar vechi care, se pare, îi prevede viitorul. Iar acest viitor are și o idilă. De fapt două, pentru ca te vei îndrăgosti de acest film!

Un basm cu Cenușăreasa: Dorința de Crăciun (2019) În ciuda unei mame vitrege vanitoasă și a surorilor rele, o cântareață aspirantă lucrează ca elf într-un târg de Crăciun și își găsește propriul miracol de Sărbatori.

 Jack Frost (1998) După tragica sa moarte într-un accident grav de mașină, un tată rocker are șansa de a petrece pentru ultima dată timp cu familia sa, fapt pentru care reușește să se reîncarneze în omul de zăpadă voios din curtea din spatele casei.

Cătălin Botezatu, aniversare cu poliția la ușă! Cadou, amendă 10.000 de lei

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed