AcasăMoney&PeopleCele mai scumpe case ale celebrităților noastre! TOP vedete ce dețin reședințe...

Cele mai scumpe case ale celebrităților noastre! TOP vedete ce dețin reședințe de lux, de peste jumătate de milion de euro

Avem și noi celebrități ale căror reședințele sunt evaluate de la jumătate de milion de euro în sus. Chiar dacă valoarea lor este mult prea micuță în comparație cu palatele de la Hollywood, câteva vedete au plătit sume colosale pentru nivelul nostru economic să se bucure de case impozante, în zone bune. Money.ro vă prezintă topul vedetelor noastre ce au vile de lux de peste jumătate de milion de euro.

Delia Matache locuiește într-un penthouse de peste un milion de euro

 La 40 de ani, Delia se poate considera cu adevărat împlinită. Are o carieră de succes, este una dintre cele mai populare și bine plătite vedete feminine și locuiește în zona milionarilor, la doi pași de Parcul Herăstrău. Însă se poate și mai bine. Ea și soțul său au plătit avansul pentru pentru un nou penthouse care se află în curs de finalizare într-un nou superbloc din nordul Bucureștiului. Noua lor locuință de deasupra orașului, se situează pe două nivele (etajele 19 și 20, în vecinătatea Parcului Verdi) ci se zvonește că va costa dublu față de precedentul apartament.

Cătălin Măruță și Andra, casă de 800.000 euro. Prezentatorul și-a mutat familia într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei

De 20 de ani populară vedetă de televiziune și de 13 ani soțul uneia dintre cele mai bine cotate soliste pop, Cătălin Măruță a făcut o avere admirabilă și investește mereu în confortul familiei sale. Noua casă în care și-a mutat familia este cu adevărat spectaculoasă, chiar dacă nu se evidențiază la exterior. Se află într-una dintre cele mai selecte zone din Pipera, are o curte imensă, terasă și piscină, și a fost scoasă inițial la vânzare la prețul de 1.000.000 euro. În care din urmă Măruță, care a devenit cunoscător al zonei imobiliare bucureștene prin investițiile pe care le face, a reușit să o achiziționeze la circa 800.000 de euro.

Anca Serea s-a mutat într-o vilă în care să aibă fiecare din cei 6 copii ai săi propria cameră

Cu șase copii e greu să locuiești, fie și într-o casă mare. Așa că Anca Serea și Adi Sînă au vândut vila de la Cernica (o proprietate evaluată la jumătate million euro) și s-au mutat într-una și mai mare, în Pipera. De când ultimul lor copil venit pe lume, cei doi soți au ajuns la concluzia că e mai bine ca fiecare suflețel să aibă propria cameră. Așa că au găsit o vilă cu două nivele și, preventiv, cu  mai multe camera decât numără membrii familiei. Prețul? Jumătate de milion de euro.

Mugur Mihăescu scoate la vânzare dintre cele mai scumpe proprietăți din Pipera, evaluată la circa 800.000 euro!

Lumea încă îl strigă Garcea, după savurosul personaj pe care l-a întruchipat în Vacanța Mare. Ajuns la 55 de ani, Mugur Mihaescu se bucură de noua sa viață, aceea de familist și anteprenor dar și de călătorii, cât mai multe și mai dese. Așa că este hotărât să-și vândă ori să închirieze imensa sa vilă din Pipera. ”Casa asta mi-a ramas mare! M-am apucat s-o renovez, s-o redecorez, dar vreau să mă mut, s-o inchiriez, s-o vând. Nu sunt încă foarte decis. Dar nu mai are nici un farmec de când a plecat fiică-mea”, a spus Garcea, alias Mugur Mihăescu despre vila sa de sute de metri pătrați, cu iarbă pe acoperiș, piscină și o curte imensă.

Alex Velea a dat 500.000 pe o vilă ce seamănă cu Sala Polivalentă

Alex Velea și Antonia au strâns în ultimii ani bani frumoși din reclame și concerte. Pe care i-au investit până la ultimul în prima lor casă. Nu oriunde și într-un loc potrivit statutului lor de vedete, pe malul lacului din Pipera. Vilă pe care au dat nu mai puțin de 500.000 euro. Casa, care seamănă cu Sala Polivalentă, dar la o scară mai mica, este pe un mic deal, are o curte mare, iar priveliştea este nepreţuită, cu vedere la un lac natural.

Și Andreea Esca locuiește într-o vilă din centrul Bucureștiului, evaluată la jumătate de milion de euro. Este vorba de o clădire istorică, ce îmbină mai multe stiluri. Casă pe care prezentatoarea și soțul său au achiziționat-o în urmă cu șase ani, cu un credit de 370.000 de euro * Ionuț Dolănescu este hotărât să recondiționeze casa moștenită de la tatăl său, un conac istoric în buricul Bucureștiului, evaluată în urma procesului cu fratele său pe moștenirea lăsată de Ion Dolănescu la  685.000 de euro.  Fiul marelui artist a băgat deja o mică avere în refacerea imobilului istoric în care a locuit în ultimii ani, pe perioada verii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.