AcasăInstant ArticlesCelebrul MANCIU de la GUVERN are probleme cu studiile

Celebrul MANCIU de la GUVERN are probleme cu studiile

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus), nu a absolvit studiile universitare.

 

Decese pe bandă rulantă în PNL. Un alt primar a murit de COVID

 

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a lansat informaţia într-un editorial publicat pe spotmedia.ro:  “Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență.”

STIRIPESURSE.RO a solicitat o reacţie oficială din partea lui Andi Manciu, însă acesta nu a răspuns până la ora publicării acestui articol. De asemenea, STIRIPESURSE.RO a solicitat Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative Bucureşti să confirme/infirme faptul că Manciu nu a obţinut diploma de licenţă.

Acesta este cel mai PERICULOS job de la stat

Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă“, a transmis SNSPA.

În CV-ul publicat pe site-ul Guvernului, Andi Manciu a precizat ca studii universitare SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice.

 

Înainte de a fi numit consilier de stat, Andi Manciu a fost şeful Departamentului de comunicare al PNL, poziţie în care a ajuns după nouă ani ca reporter la mai multe agenţii, ziare şi televiziuni. Soţia acestuia este consilier la Administraţia Prezidenţială.

 

 

 

Ultimele Articole